Home

Agenconsult bied verpakkingsapparatuur aan voor elke stap: afvullen, afdoppen en etiketteren.

Afvullen

Het afvullen en doseren van vloeistoffen en pasteuze producten in flessen, potten of andere soorten containers: wij leveren een breed aanbod van machines en gereedschappen, van economische manuele afvullerapparatuur tot semi-automatische en zelf vol automatisch afvullijnen.

Afdoppen

Wij leveren toestellen voor het afdoppen van alle soorten screw-on en twist-off doppen en zelf press-on systemen. Zoals bij afvultoestellen behandelen de volledige waaier van kleine manuele toestellen tot grote vol-automatische lijnen, die vaak als aanvullen op de afvullijn wordt geplaatst.

Etiketteren

Ook ondersteunen wij een uitgebreid gamma voor etiketteertoestellen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Door jarenlange ervaring met verschillende klanten kunnen wij voor vrijwel elk project een oplossing aanbieden met hetzij een manueel of elektrische tafelmodel.

Gereedschappen

Agenconsult biedt ook een breed scala aan gereedschappen en accessoires om handelingen in uw lab, productie omgeving of goederenreceptie te stroomlijnen.

Verschillende kleine- en middelgrote bedrijven hebben hun productie aanzienlijk zien toenemen door het gebruik van slimme gereedschappen in plaats van enorme investeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie en oplossingen voor uw project.

Agenconsult is een bedrijf dat zich specialiseert machines, onderdelen en benodigdheden voor verschillende industriële omgevingen. Onze kantoren zijn gevestigd in België en in Nederland (ACURADMIN).

Voor vragen kan u zich steeds wenden tot de contact pagina.

Deze site is in opbouw. Sommige pagina’s zijn nog niet compleet.